PRIVAT

FIRMAGAVER HELE ÅRET

VELKOMMEN TIL SIDEN HVOR DU SOM PRIVAT KAN GØRE NOGLE FANTASTISKE KØB I VORES WEBSHOP, TILMELDE DIG NYHEDSBREV, HOLDE PRIVATE EVENT OG MEGET MERE.

 

ALLE PRISER UNDER DENNE KATEGORI ER INCL. MOMS OG KAN AFHENTES I VORES SHOWROOM, ELLER VI KAN SENDE GAVERNE TIL DIG MED POSTEN.

Tilmeld dig nyhedsmailen og få tilbud til private, invitationer til event og andre gode tilbud.

 

Tilmeld dig her.

Inviter venner og veninder til en hyggelig eftermiddag/aften i vores store showroom eller på tagterrassen, evt. med vin og tapas eller smag vores øl fra FUR. Kontakt os for at høre nærmere.

Vi har lavet en webshops til dig som privat kunde.

 

Har du modtaget en gave fra en virksomhed, og ønsker at supplere op at det du har modtaget.

 

Er du privat person som gerne vil gøre nogle fantastiske køb, og hjælpe os med at få plads til nye varer i vores showroom, er det her du skal kigge med.

 

Dette er en unik mulighed for at kunne handle privat hos os.

 

Du er også altid velkommen til at komme forbi vores showroom mellem 8.30 - 16.30 alle hverdage, hvor du kan se mange af vores gaver, få pakket en vært-/ værtindegave eller købeandre gaver, øl og vin med hjem.

 

Når du kigger forbi os, har du altid mulighed for at købe en vært-/værtindegave med hjem med det samme som vi pakker på stedet til dig.. Vi har mange lækre gaver til værten/vætinden, eller måske noget til dig selv.

 

Du kan betale med alle former for betalingskort og MobilePay i showroomet.

 

Vores flotte barselsgaver pakker vi også på ønske. Vi har mange muligheder med rangler, bamser, håndklæder, kähler sparefisk og meget andet.

 

I vores webshop kan du købe gaver, finde ekstra gode priser, under vores rastsalg eller udstillingsvarer.

 

Har du spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig på mail info@gaveposen.com, eller på tlf. +45 4140 4146.

 

Webshoppen opdateres løbende med gaver og nyheder, så kig forbi en gang imellem, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked når der sker noget nyt i showroomet.

ÅBNINGSTIDER:

 

Kun efter aftale på info@gaveposen.com eller tlf.: 4140 4146.