PRIVAT

VELKOMMEN TIL SIDEN HVOR DU SOM PRIVAT KAN GØRE NOGLE FANTASTISKE KØB, TILMELDE DIG NYHEDSBREV, HOLDE PRIVATE EVENT OG MEGET MERE.

 

ALLE PRISER UNDER DENNE KATEGORI ER INCL. MOMS OG TIL AFHENTNING I VORES SHOWROOM, ELLER VI KAN SENDE GAVERNE TIL DIG PRIVAT.

Inviter venner og veninder til en hyggelig eftermiddag/aften i vores store showroom eller på tagterrassen, evt. med vin og tapas eller smag vores øl fra FUR. Kontakt os for nærmere.

Tilmeld dig nyhedsmailen og få tilbud til private, invitationer til event og andre gode tilbud.

 

Tilmeld dig her.

Vi kalder det salg til private 2017. Et katalog til private, til personaleforeninger, eller medarbejder i virksomheder i Danmark.

 

Dette er en unik mulighed for at kunne handle privat hos os.

Du er også altid velkommen til at komme forbi vores showroom mellem 8.00 - 16.30 alle hverdage, hvor du kan se mange af vores gaver, bestille dine julegaver eller flotte gavekurve, eller få pakket en vært- og værtindegave

 

Hvis du kigger forbi os har du altid mulighed for at købe en vært-/værtindegave med hjem med det samme, vi har mange lækre gaver til værten/vætinden,

 

Vores flotte barselsgaver pakker vi også på ønske. Vi har mange muligheder med rangler, bamser, håndklæder, kähler sparefisk og meget andet.

 

I vores katalog kan du bestille direkte ved at lægge varer i kurven. Når du har bestilt modtager du en bekræftelse fra os, hvor vi aftalter levering og betaling af dine gaver.

 

Har du spørgsmål sidder vi klar til at hjælpe dig på mail info@gaveposen.com, på tlf. 4140 4146 eller på vores chat her på siden.

 

Se vores katalog her eller klik på kataloget øverst på siden.

 

 

Drejergangen 1A, 1. TH

2690 Karlslunde

+45 4140 4146

Du kan betale med

MobilePay nr. 2222 0590

Alle former for betalingskort i vores showroom.