JULEGAVER

Firmajulegaver til medarbejdere eller kunder.

 

August 2017 åbner vi for vores julegavekatalog og vores valgshop's.

 

Vi tilbyder 3 valgshop's i 3 forskellige prisklasser, valgshop 400, valgshop 560 & valgshop 640.

 

Vi tilbyder også en online valgshop, og en på papir. Vi tilpasser shoppen til jeres virksomhed, med gaver der passer til jeres budget og antal medarbejdere og leverer på de lokationer i har behov for.

 

Udvalget af gaver i valgshoppen vil blive sammensat, så alle jeres medarbejdere bliver tilgodeset. Uanset om det er unge, ældre, mænd eller kvinder, så sætter vi forslag sammen til jer, så der er noget for enhver smag.

 

Hos Gaveposen.com kan du købe ned til en gave, om det er til jul, til en reception eller kundegave.

 

Har I nogle spørgsmål eller ønsker I en dialog om sammensætning af jeres gaver, så står vi gerne til rådighed hele året rundt, til alle lejligheder, og har altid åbent i vores showroom efter aftale.

 

Kontakt os her

Klik på kataloget og se vores store udvalg af gaver.

VALGSHOP KR. 400,-

Alle vores valgshop's indeholder lækre mærkevaregaver til alle alders grupper og køn. Medarbejderne vælger selv deres gave og vi levere indpakket gerne med navn på.

VALGSHOP KR. 560,-

Gaverne i hver valgshop er alle i den priskategori du vælger og medarbejderne ser kun de vejledende priser. Vi kan sammensætte alle gaver og priskategorier efter ønske.

Vil du have en hilsen til medarbejderne på forsiden af valgshoppen samt dit logo, klarer vi også det. Alt kan tilpasses efter dine ønsker og behov uanset hvor mange i er.

VALGSHOP KR. 640,-

Drejergangen 1A, 1. TH

2690 Karlslunde

+45 4140 4146

FIRMAGAVER

Betalingsmuligheder

MobilePay nr. 2222 0590